Homepage – Setari site

Sarea de Bazna, o minune 100% naturala!

Despre mica statiune Bazna din judetul Mures e cu neputinta sa nu fi auzit orice roman. Aici, firma Geotera SRL extrage din apele minerale de adancime sarea care a devenit celebra in Europa.
Firma noastra este unic producator si distribuitor colaborand cu diverse farmacii si magazine naturiste, saline artificiale sau laboratoare cosmetice care folosesc proprietatile terapeutice ale sarii de Bazna.
Sarea de bazna se recomanda ca terapie in bolile reumatismale, pentru afectiuni ortopedice, pentru afectiuni ale sistemului nervos si boli ginecologice.

Important: sarea de Bazna produsa de noi nu contine reziduuri organice! Ea este obtinuta orin extragerea apei de la adancime cu ajutorul unei sonde si cristalizarea ei prin fierbere!

De mentionat –  SAREA DE BAZNA nu se consuma ca atare. Desi avem clienti care ne spun ca o consuma si in mancare, si se simt foarte bine, sarea de Bazna nu este recomandata pentru acest gen de consum. Ea este o sare terapeutica, cristalizata in mod natural,  folositoare pentru bai – uz extern.

Vezi mai multe

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.