Despre noi

Sarea de Bazna, o minune a naturii!

Despre mica statiune Bazna din judetul Mures e cu neputinta sa nu fi auzit orice roman. Aici, firma Geotera SRL extrage din apele minerale de adancime sarea care a devenit celebra in Europa.

Firma noastra este unic producator si distribuitor colaborand cu diverse farmacii si magazine naturiste, saline artificiale sau laboratoare cosmetice care folosesc proprietatile terapeutice ale sarii de Bazna.

Sarea de bazna se recomanda ca terapie in bolile reumatismale, pentru afectiuni ortopedice, pentru afectiuni ale sistemului nervos si boli ginecologice.

Vezi AICI lista completa de afectiuni unde SAREA DE BAZNA poate ajuta!

Important - SAREA DE BAZNA nu se consuma ca atare. Desi avem clienti care ne spun ca o consuma si in mancare, si se simt foarte bine, ea nu este recomandata pentru acest gen de consum. Ea este o sare de mare terapeutica , folositoare pentru bai.

Colaboratori GEOTERA

Colaboratori Geotera SRL

Aici lista este foarte lunga si nu ii numim de teama ca vom scapa vreunul si-l vom supara. Toti colaboratorii nostri sunt importanti si le multumim.

Veti gasi sarea de Bazna produsa de noi in farmacii, in farmacii naturiste, in magazine on line cu profil farmaceutic, natural homeopat, etc. Geotera SRL este unicul si singurul producator de sare terapeutica de Bazna si distribuim cu ajutorul colaboratorilor nostri in toata Romania si peste hotare.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.