Intrebari frecvente

Ce vor sa stie clientii?

Sarea de Bazna, facand parte dintre terapiile naturale 100%, neconventionale, are 2 feluri de publicuri.

Cei care stiu de la bunica anumite remedii naturiste, a caror eficienta o cunosc,  care stiu ca o baie cu sare ajuta la durerile musculare si la anumite afectiuni ale pielii si sunt dispusi sa incerce si sarea de Bazna.

Ceilalti, care vor sa stie tot inainte de a folosi orice asupra corpului lor si este foarte normal sa fie asa. De aceea, aveti mai jos cateva referinte.

Site-urile care vand sarea de Bazna sunt insotite si de recenzii, va puteti face o parere.

 

Ce contraindicatii are Sarea de Bazna?

Da, ca orice produs naturist si sarea de Bazna poate avea unele contraindicatii, de aceea va sfatuim intotdeauna sa cereti sfatul medicului inainte de a folosi aceasta sare.

Ca orice alta terapie ea este considerata adjuvant in tratamentul diverselor afectiuni.

Cum este obtinuta sarea de Bazna?

Sarea de Bazna este un produs natural obtinut în statiunea Bazna direct din apele minerale de adancime (35 de metri) foarte bogate în cloruri de natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodura si bromura de natriu.

Apele minerale se fierb si prin evaporarea acestora rezulta miraculoasa sare (prin depunere).

Procedeul de obtinere a granulelor de sare este evaporarea, procedeu care pastreaza in interiorul cristalelor toate elementele benefice : cloruri de sodiu, calciu, potasiu, magneziu, iodura de sodiu si bromura de sodiu.

Aceasta sare terapeutica a fost descoperita de niste ciobani prin 1672? Vrand ei sa se incalzeasca, undeva prin toamna, au aprins un foc intre baltile sarate. Nu ne putem inchipui reactia lor atunci cand baltile au luat foc si nici nu putem sti ce au banuit ei la acea vreme.

Adevarata descoperire terapeutica a fost in secolul al XIX-lea cu ajutorul unor chimisti si medici din Viena, care dupa ce s-au convins de beneficiile acestei sari au ajutat la construirea unei statiuni balneare.

Interviu cu dl, Toncean Carin, administrator GEOTERA

De fiecare data cand este intrebat, proprietarul Geotera domnul Toncean precizeaza ca a testat sarea de Bazna pe pielea lui :

Pana acum am sustinut terapia cu Sare de Bazna ca urmare a rezultatelor vazute la alte persoane, mesaje si telefoane primite de la cei care au folosit sarea . Dureri articulare au disparut ca prin minune. Recuperari post-traumatice rapide. Sportivi.
Din nefericire pentru mine am avut ocazia sa o testez pe propria piele. In urma unui accident stupid cu o motoreta am reusit sa-mi fracturez 5 coaste. Dureri insuportabile. Dupa 3 zile de spitalizare si inca 4 acasa am reusit sa ma deplasez pana la baie si sa ma introduc in cada cu Sare de Bazna. Dupa 5 sedinte eram mult mai bine si chiar nu simteam dureri cam 2 ore dupa ce ieseam din cada. Am facut 12 zile baie cu sare si dupa 3 saptamani de la accident am plecat la pescuit. Nu pot sa zic ca nu ma mai durea nimic dar durerile s-au transformat intr-un disconfort suportabil. Dupa inca 2 saptamani am mai facut o sedinta de 12 bai si la 75 zile dupa accident ma simteam recuperat total.
Acum pot sa o recomand cu toata taria si increderea . Nu este o simpla sare ci este sare TERAPEUTICA.

Formula AS despre apa de Bazna

…….În unele afecțiuni (mai ales cele cronice, vechi, evoluate de-a lungul a mulți ani) nu putem vorbi de vindecare totală, dar pacienții noștri sunt încântați de rezultatele obținute: scapă de dureri și de alte simptome neplăcute ale bolilor de care suferă, au o mobilitate crescută etc. În alte afec­țiuni (cum ar fi cele ORL, ale sistemului nervos sau ginecologice), pot apărea rezultate surprin­zătoare după o singură cură! De altfel, curele balneare cu factori naturali (ape minerale sărate, aerosoli și împachetări cu nămol – în cazul stațiu­nii Bazna) sunt indicate în serii de maximum 20 de zile pe an. Kinetoterapia, folosită mai ales pentru afecțiunile reumatice cronice degenerative, se poate face și de două ori pe an.

Vezi intregul articol aici: https://www.formula-as.ro/2020/08/29/sarea-de-bazna-si-minunile-ei/

Unde gasim sarea de Bazna?

Puteti apela cu incredere la datele de contact de pe acest site:

  • telefon: 0740097779
  • email: sareadebazna@gmail.co
    sau, puteti cauta direct pe Google (sare de bazna ca si cuvant de cautare) si veti identifica imediat cateva magazine online care comercializeaza sarea de Bazna.

Pritre ele enumeram:

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.